duminică, 3 februarie 2008

Cateva fotografii

Introducere



Viata unui om este ca o carte , daca stim unde sa citim vom stii ce fel de om este , haideti sa ne deschidem cartile mintii si sa ne citim pe noi insine, oare ce vom gasi?
Te-ai gandit vreodata ca este posibil sa nu fim asa cum ne stim noi ?
Cum ne vad cei din jurul nostru?
Eu alergam o data dupa un tramvai sa nu il pierd si brusc am inceput sa ma vad de la spate cum alergam , am bufnit in ras si toata lumea se holba la mine , alergam mai rau ca o rata :)))
Acum sa trecem si la poze ca despre ele este vb in blog.

Anul trecut mai spre toamna mi-am cuparat o noua camera foto si m-am gandit sa trec la fapte ,
uni dintre voi cunosc cladirea Biblioteca Nationala de pe BLd UNIRII , unpic mai sus este un adevarat santier neterminat de pe timpul lui Ceaus:) , eu o gasesc ca foarte buna locatie pt sedinte foto de toate genurile , o sa vedeti mai jos fotografii chiar si cu unele modele masculine ce au pozat pt mine .
Cu promisiunea ca voi pune pe rand in fiecare zi cateva poze noi sau mai vechi ,doresc numa ca din cand in cand cei ce imi vizitati blogul sa imi faceti mici commenturi .
Haide-ti sa gasim impreuna noi proiecte si locati , sa le discutam , analizam si poate cu timpul sa punem si ceva tutoriale si tehnici de fotografiere a subiectilor.

Seceta
Aceasta fotografie este facuta in locatia "santierul din unirii "
Denumirea am vrut sa scoata in evidenta nunata singuratatii intr-un land de ciment si pietris ,
"SECETA " .. sute de bucati de fier ruginit rasarit
din beton ca ciupercile dupa ploaie ,se salasluieste pe toata intinderea santierului .
In fotografie am vrut sa arat contrastul dintre natura si creatia omului , noi construim dar nu ne gandim ce se va intampla cu acele constructii, imiginati-va o tara in care se construieste continuu fara un simt al terminari unui proiect , unde vom ajunge? unde se vor juca copii nostri?
In paduri din fier si beton , in praf si duhoarea gunoaielor menajere ce nu se sinchiseste nimeni sa le recolteze . Vom trage o concluzie, se construieste pe bani publici dar se lasa la voia sortii .
Asa zisa democratie le da unora posibilitatea sa se joace cu natura .Distrugand natura ne distrugem regatul .

3 comentarii:

Anonim spunea...

interesant mod de a da frumuseste uni santier , intradevar sunt uimit de rezultat ,bravo .

Anonim spunea...

Alexandru: frumoasa poza cu cartrea din primul post; de fapt tot site-ul e cool tine-o tot asa

Anonim spunea...

15 Feb 08, 15:12
iliutza Hexxus: salut .. ms pt comment pe blog, dragutze si pozele tale -sami dai un link sa vad ce poze ai mai facut ... pana una alta uite unde am eu galeriile de poze www.hexxus.multiply.com